Op deze website vindt u informatie over bovengenoemde thema’s net over de Duitse grens. Daarnaast is toegang tot de publicaties NordRhein-Ruhr Topevents en Niederrhein.Nu die hier als electronisch bestand kunnen worden gedownload en die ook als drukuitgaven (resp. aan huishoudens en op locaties) worden verspreid.

Blad Niederrhein.Nu
Deze uitgave wordt huis aan huis verspreid en heeft zich vanaf voorjaar 2005 ontwikkeld tot hèt medium in Nederland met uitvoerige informatie van direct over de grens in Duitsland, vooral uit de grootregio Niederrhein. Onderwerpen die interessant worden gevonden en waaraan aandacht wordt besteed zijn bijvoorbeeld: toerisme, uitgaan, bouwen en wonen, inkopen doen, stadsfeesten, (kerst)markten, rondleidingen, sport, cultuur (zoals concerten en musea) en andere evenementen. Voor nadere informatie klik op de afbeelding hieronder).

Niederrhein.Nu Herfst/Winter 2014/2015
Niederrhein.Nu Herfst/Winter 2014/2015

 

Brochure Nordrhein-Ruhr Topevents, te bestellen
Regio NordRhein-Ruhr, direct over de Nederlandse grens, biedt genoeg mogelijkheden tot leuke dagjes uit en langer verblijf. Deze ca. 40 pagina’s brochure NordRhein-Ruhr Topevents 2015 in handzaam A5-formaat met 100 highlights in dit jaar is nu te bestellen door een bedrag van € 5,- voor administratie- en portokosten over te maken op bankrekeningnr. 4428715 t.n.v. E.H. van Oosten te Nijmegen o.v.v. NordRhein-Ruhr Topevents. Vergeet uw adres en postcode niet te vermelden! U ontvangt dan dit handzaam boekje in maart 2015.

NordRhein-Ruhr Topevents 2014
NordRhein-Ruhr Topevents 2014

TIP: klik op de NordRhein-Ruhr Topeventsafbeelding om te zien hoe de uitgave van afgelopen jaar er uit zag!

 

Evenementenkalender

 

(Pop)concertenoverzicht

 

 

Verantwoording
Hoewel deze site en uitgaven met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld sluit de uitgever elke vorm van aansprakelijkheid voor mogelijke fouten, onvolkomenheden, onjuistheden et cetera uit.
Nadruk van deze uitgave is verboden zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.

Van Oosten Uitgeverij
Postbus 22
6573 ZG Beek-Ubbergen
Tel.: (0031) 634216971
Email: lezers@nordrhein-ruhr.nl

Plaats een reactie